Kategori: Frukt og Grønnsaker

none

Sitron uten blader

Sitron uten blader

Spørsmål: sitron uten gode kveldsblader, jeg har en sitron i flere år. vanligvis om vinteren la jeg den i et drivhus på balkongen, men av plasshensyn i år måtte jeg ta den med hjem. Det er i en stue med omtrent 17 18 grader og lite lys. i noen dager har det begynt å miste alle bladene, og bare sitronene er igjen (15circa).

Sitron uten blader

Sitron uten blader

Spørsmål: et sitrontre? Hei, jeg kjøpte sitrontrær for omtrent en måned siden og la det på balkongen min, jeg byttet vas og nesten etter en måned mister den og har gule blader. Treet mitt er ikke trelignende med en hovedhøy stamme, men 3/4 briketter kommer ut av jorden på forskjellige punkter og lange grener som alle er festet og vridd sammen.

Durone uten frukt

Durone uten frukt

Spørsmål: er kirsebærdråpen normal? BUONASERA Jeg vil gjerne vite hva jeg kan gjøre for mitt kirsebærtre DURONE DAVELLA produserer mange blomster, men så snart den små grønne frukten er født, blir en liten rød og falsk. KAN IKKE LIGE. Jeg vil like å vite fra dere eksperter hvis planten jeg må mate det med noe spesielt.

Cedar i gryten

Cedar i gryten

Spørsmål: Cedar in a potte God morgen! Jeg fikk en liten potte sedertreplante i oktober. Jeg plukket den modne frukten, og nå, fra blomstene, dukker de første bitte små fruktene opp. Jeg la den på balkongen, vendt mot vest. i Roma, så det er ikke veldig kaldt, men jeg lurer på om jeg skal dekke det eller legge det i denne sesongen.

Hvordan dyrke hvitløk

Hvordan dyrke hvitløk

Spørsmål: Hvordan dyrke hvitløk Jeg plantet hvitløk i en krukke i desember, når det kan høstes og hvordan det må gjøres for å sikre at pæren vokser SANHOC 100 STK Mini Actinidia Piccolo Potteplante Bonsai Frukttrær Vakre Bonsai Kiwi Bonsai (rødt, gult, grønt, lilla hjerte): 1 pris

Sitrusfrukter beleiret av cochineal bærer ikke frukt

Sitrusfrukter beleiret av cochineal bærer ikke frukt

Spørsmål: Sitrus beleiret av cochineal bærer ikke frukt Hei, jeg heter Danilo og jeg skriver fra Salento. I ca 3-4 år har jeg holdt på et ungt sitrontre og et rødt appelsintre kjøpt fra en lokal barnehage. Plantene er evig syke på grunn av cochineal og har aldri produsert frukt selv en blomst, faktisk bare sitrontreet ga meg noen, men nå er det ikke lenger.

Så løk

Så løk

Spørsmål: når sår du løk? Beklager, men jeg har et spørsmål til deg, jeg er i Melbourne, Australia og vil gjerne vite når du sår løk og kålrot. hilsener til det vakre magasinet ditt. LITEN MONELLI Dyrket poteter Plantepose Poteter for dyrking av grønnsaker Gulrøtter løk PVC-pose for hjemmegaardhage CF 2 stk

Sitronplanter med tørr frukt

Sitronplanter med tørr frukt

Spørsmål: Sitronplanter med tørr frukt jeg bor i Salerno, i en liten hage på 40 kvadratmeter har jeg 2 sitrontrær av ypperlig kvalitet, sfusato amalfitano og siciliansk, begge ligger i et steinete terreng. De er veldig produktive, de er omtrent 25 år gamle, men fruktene er ikke veldig saftige og har segmenter med så mye korn.

Hvitløk og løk

Hvitløk og løk

Spørsmål: hvitløk og løk Jeg hørte at hvitløkene ikke liker å være i nærheten av løk, men hva er minimumsavstanden mellom dem å holde? takk 100stk Røde hvitløk og sunne frø Bonsai Diy sjelden plante løk Hvitløk Vegetabilsk frø Veldig enkelt vokse For hjem og hage lys grå Pris

Pode

Pode

Spørsmål: graft hei jeg vil gjerne spørre deg siden jeg aldri prøvde å gjøre det !! hvis du kan pode på en grunnstamme av vill pære to deler av pære tre og en av epletre ?? KKmoon saks for koblinger sett med verktøy for hageklynger for hageplanter sett med skjæreverktøy profesjonell for frukttrær Pris

Land x frukttrær

Land x frukttrær

Spørsmål: jord x frukttrær Jeg har sandjord på de to sidene hvor det er en grøft som om sommeren er fylt med vann. Hvilke typer frukttrær kan jeg sette, med hvilke mulige forholdsregler og i hvilken avstand. Jeg bor i Jesolo. Takk for svarene. Letizia Barrier i nett mot mygg, insekter og fugler, for jakt, telt, hagenett for å beskytte dine planter, frukt og blomster, 3 x 31 m Pris

Actinidia beskjæring

Actinidia beskjæring

Spørsmål: hvordan stoppe duften? Jeg beskjærte actinidia-plantene for omtrent 20 dager siden, og den mannlige planten ved et kutt på bagasjerommet (en gren fjernet) fortsetter å komme ut av den transparente, men tyktflytende og fremfor alt rikelig væsken. Hva bør jeg gjøre for å stoppe lekkasjen av væsken? Takk NYTT Pneumatiske saks Beskjæring CAMPAGNOLA VICTORY Trykkluft / kompressor Pris

Cherry pollinator

Cherry pollinator

Spørsmål: Cherry pollinator Jeg ønsket å vite hvilket kirsebær som skulle plantes ved siden av en durone kirsebær kirsebærtre 3 ARTECSIS 10 Vertikale støtte seler for tomat, perfekt for dyrking av planter, tomater og andre grønnsaker - sett med 10 stk - 110 cm ... Pris

Kiwi- og jordbærdruer

Kiwi- og jordbærdruer

Spørsmål: kiwi- og jordbærdruer et raskt raskt spørsmål ... kiwier og druer til en enkelt pergola kan gå ??? Compo 1271112005 Gjødsel til jordbær med Guano, Brun, 1 kg Pris

Rotstokk

Rotstokk

Spørsmål: en spesiell grunnstamme jeg reddet, som gutt så jeg at jeg vendte sammen med faren min til gårdsbruk et sted der det ble dyrket kirsebærtomater, auberginer, paprika på en merkelig plante full av torner som sa at de var tropiske. Kan du gi meg informasjon? de kalte det grunnstammer, men jeg tror det er et generelt navn.

Ferskenbobler

Ferskenbobler

Spørsmål: ferskenbobler fersken min lider av bobler, hva kan jeg gjøre i løpet av denne tiden for å avhjelpe? takk BIO FUNGICIDA FOR Frukttrær Pris

Ugressmiddel for grønnsakshage

Ugressmiddel for grønnsakshage

Spørsmål: ugressmiddel i hagen god morgen Jeg trenger en presserende mening, mannen min satte herbicid på det stykke landet der jeg pleide å lage grønnsakshagen uten min viten, for å eliminere ugress, nå er det hele tørt, men jeg kan plante og så, eller på jorden gjenstår giften, jeg har alltid gjort grønnsakshagen uten å bruke noe kjemisk stoff ... hjelp eller råd ... takk Bayer Selective Herbicide Greened Nf Ml.

Hvilke grønnsaker du skal dyrke

Hvilke grønnsaker du skal dyrke

Spørsmål: Hvilke grønnsaker i hagen? Vi bor i Euganean-åsene, i provinsen Padua, i Lozzo Atestino, på siden av Monte Lozzo. Jeg vil veldig gjerne ha noen forslag til hva vi skal dyrke i vår nylig forstørrede grønnsakshage. Det vil si hvilken type tomater som er best å velge, hvilke auberginer, courgetter, purre, søt løk, sjalottløk, vårløk, gulrøtter, poteter eller andre typer grønnsaker eller frukt som vanligvis dyrkes i Euganean-åsene.

Mandeltrær

Mandeltrær

Spørsmål: mandeltrær fordommer Jeg kjøpte 2 mandeltrær et hardt skall, og det andre anbudet jeg ønsket å vite hvilken variasjon jeg skulle ta, siden jeg vil ta 2 til for pollinasjonsdiskusjonen takket Einhell 3410800 GE-HC 18 Li T-Solo Multifunksjonell beskjærer til batteriet, 1700 kutt til Minutt, rød / svart pris

Få blomster det andre året

Få blomster det andre året

Spørsmål: noen få blomster det andre året har jeg et aprikos-tre i Toscana (ekte imola) kjøpt i en vase, en 3 år gammel plante. Det er nå tredje året siden transplantasjonen. Han laget veldig få blomster og alt på toppen av de høyeste grenene. I fjor blomstret det mye og overalt med 30 frukter brakt til modenhet. Hva skal jeg gjøre på slutten av sesongen for å beskjære mer enn det lille jeg gjorde i vinter?